Iz Sarajeva za Istanbul najjeftinije avionom

Potrebna mi je karta iz Sarajeva za Istanbul najjeftinije avionom. Želim putovati 04.11. i želim povratak 11.11. Kako ja iz Bosne mogu platiti kartu kod vas u Srbiji? Hvala Vam na odgovoru. Damir Ferhatović, Sarajevo

Posetilac: Damir Ferhatović, Sarajevo
Datum: 08.10.2019
Grupa: Avio karte

Iz Sarajeva za Istanbul najjeftinije avionom

Poštovani gospodine Ferhatoviću,

Kompanija Turkish Airlines redovno saobraća na liniji iz Sarajeva za Istanbul najjeftinije avionom. Cena POVRATNE avionske karte Sarajevo-Istanbul-Sarajevo kompanijom Turkish Airlines sa svim taksama po putniku i uključenim prtljagom do 30 kg za odrasle osobe iznosi 127 EUR. Naši cenjeni putnici iz Bosne i Hercegovine rezervaciju i kupovinu avionske karte iz Sarajeva za Istanbul najjeftinije avionom mogu izvršiti i platiti preko našeg sajta www.jeftineaviokarte.rs lako i jednostavno. Po izvršenoj uplati avionske karte će biti poslate na Vašu e-mail adresu i Vaše je samo da ih odštampate i otputujete iz Sarajeva za Istanbul. Za sve dodatne informacije u vezi karte  iz Sarajeva za Istanbul najjeftinije avionom možete nas kontaktirati na brojeve telefona +381 11 32-23-111 ili na broj +381 62 288 110. Možete nas pozvati i preko vibera. Želimo Vam srećan i uspešan put!

Takođe, ukoliko želite da putujete iz Sarajeva za Istanbul Pegasus avio kompanijom nećete pogrešiti s obzirom na činjenicu da je Pegasus Airlines poznat po izuzetno povoljnim cenama avionskih karata na relaciji Sarajevo Istanbul.

Red letenja na liniji Sarajevo Istanbul

- Odlazak iz Sarajeva za Istanbul:

20:20 SJJ Sarajevo International 
TK 1026
Ekonomska klasa (U)
Odrasli : 30 KG Prtljag je uključen 
Terminal: I
0:20 IST Istanbul Airport 
Uto 05 Nov


- Povratak iz Istanbula za Sarajevo:

11:05 IST Istanbul Airport 
Terminal: I
TK 1021
Ekonomska klasa (U)
Odrasli : 30 KG Prtljag je uključen 
11:05 SJJ Sarajevo International 

Rezervacija i kupovina hotelskog smeštaja u Istanbulu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: